Kedi Bakımı İle İlgili Kitaplar Ve Bilgiler
Kedi Bakımı İle İlgili Kitaplar Ve Bilgiler

Kedi Bakımı İle İlgili Kitaplar Ve Bilgiler

Her Yönüyle Kedi Bakımı - Steve Duno

Steve Duno, doğumdan obeziteye, davranış bozukluklarından kedi bakımına, beslenmeden tuvalet eğitimine kadar her konudaki ayrıntılı bilgilerini bu kitapta paylaşmış. Alt başlığı “Eğitim - Beslenme - İlkyardım - Sağlık - Doğum” olan kitapta kediniz için ihtiyacınız olan tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Çocuklar İçin Kedi Bakımı - Katherine Starke

Hem çocuklu hem kedili bir evde iseniz bu kitap tamda size göre. Kitapta çoğunlukla, kedilerin duygularının nasıl anlaşılacağından bahsediyor. Çocuğunuz kedinizi anladığında iletişimleri çok daha kolay olacaktır. Ayrıca kitaptan yapılmak üzere bir oyuncak ve bir de oyun evi çıkıyor. Ayrıca, içinde bulunan internet bağlantısına gittiğinizde kedilerle ilgili çizgi filmlere ulaşabilirsiniz. Çocuğunuz bu kitapla hem eğlenecek, hem de kediler ile güçlü bir bağ kuracaktır.

Kedinizi Nasıl Bilirsiniz - Desmond Morris

Her kedinin karakteri birbirinden farklıdır. Onları tam olarak anlamak çok mümkün değildir. Desmond Morris bu kitabında kedilerin neden mobilya parçaladığından evdeki bitkileri neden yediğine kadar her konuda kedi davranışlarını kedicilere aktarıyor.

Kedi Anlama Kılavuzu - Arden Moore

Kedi Anlama Kılavuzu’nda Arden Moore, kedinizi mutlu etmenin yollarını öğretiyor. Kitapta kedi davranışlarına ve nasıl karşılık vermeniz gerektiğini öğretmektedir.

Kedi Sahibinin El Kitabı - Dr. Bruce Fogle

Eğer hala bir kedi sahiplenmediyseniz bu kitap tamda size göre. Bu kitabı okuduktan sonra evinizi bir kedi ile paylaşmak isteyeceksiniz. Dr. Bruce Fogle açık, anlaşılır bir dille, bir kedinin doğasını ve gereksinimleriyle ilgili tüm ayrıntıları anlatıyor.